Invandringsbomben | Sverigedemokraterna i Eksjö

Invandringsbomben

image

Antalet asylsökande till de nordiska länderna under årets första sex månader 2014.

Den svenska invandringsbomben tickar på utan att 7-klöverns politiker tycks reagera. Innerst inne tror jag många lokala politiker både tänker och pratar om den nalkande ekonomiska katastrofen som kommer allt närmare. Men de vågar inte höja rösten inom partiet, i varje fall inte före den 14 september då det skulle kunna gynna Sverigedemokraterna under valrörelsen.

7-klöverns politiker kan väl inte vara både blinda och döva?

Har idag kontrollerat statistiken över antalet asylsökande till Norden under det första halvåret 2014. Det kan inte annat än beskrivas som en ren katastrof för det svenska välfärdssamhället och den svenska ekonomin. Den som skall bilda en regering efter valet kommer att få det minst sagt besvärligt med hur alla vallöften skall finansieras om invandringen skall fortsätta på samma nivå.

Grafiken talar sitt eget språk.

image

I juni kom över 8000 asylsökande till Sverige! Det kan jämföras med 259 asylsökande till Finland under juni månad. Under tre enskilda dagar juni kom fler asylsökande till Sverige än vad det kom till Finland under årets första sex månader.

Det finska Migrationsverket skriver följande i ett pressmeddealande.

”Verksamheten vid två förläggningar läggs ned helt och hållet: förläggningen i Punkalaidun läggs ned den 1 september 2014 och Ruukki förläggning läggs ned den 1 november 2014.

När det fattas beslut om att minska inkvarteringsplatser, beaktas bland annat förläggningens läge i förhållande till andra förläggningar samt de områden där asylsökande reser in i landet. Dessutom bedöms fastighetens skick och enhetens kostnader.”

I Finland lägger man ner flyktingförläggningar medan man i Sverige öppnar nya förläggningar mer eller mindre varje dag. Privata aktörer skor sig på skattebetalarnas bekostnad. I Finland tar man stort ansvar för sin egen befolkning. I Sverige skiter 7-klöverns politiker fullständigt i detta!

Anders Borg åker till Finland för att träffa deras finansminster och se hur Finlands bolånemarknad fungerar enligt Dagens Industri. Jag anser att han istället borde studera deras invandringspolitik!

Jag börjar allvarligt fundera på hur allmäntillståndet är hos landets politiker. Om de inte förstår vad som håller på att hända i vårt land.

Tidningen Östran har gjort en granskning över var Kalmars kommunpolitiker bor. I de områden som betecknas som mångkulturella, invandringstäta och i vissa fall som utanförskapsområden bor inga politiker, inte ens från de rödgröna. Istället återfinns flera politiker bland de rödgröna i de mest attraktiva och dyra kvarteren. T.ex vänsterpartiets Bertil Dahl som har sin fastighet i gamla stan alldeles invid Kalmar slott.

En sak är i varje fall säker alla dessa politiker inom 7-klövern skall hållas ansvariga när massinvandringens konsekvenser släpps lös på riktigt!

Samuel Godren Nässjö