Fasansfulla detaljer om misshandeln av den 87-åriga kvinnan i Helsingborg | Sverigedemokraterna i Eksjö

Fasansfulla detaljer om misshandeln av den 87-åriga kvinnan i Helsingborg

SVERIGE. Fria Tider rapporterade igår om den sadistiska misshandeln av en 87 år gammal kvinna i Helsingborg och om hur gärningsmännens invandrarbakgrund mörkas i massmedia. Den misshandlade kvinnan berättar nu själv om hur misshandeln gick till i en intervju i Sveriges Radio.

Den 12 november misshandlades en 87-årig kvinna grovt efter att hon uppmanat ett invandrargäng att sluta plåga en hund. De unga invandrarna slog ned kvinnan och överöste henne med sparkar medan hon låg försvarslös på marken.

Nu framkommer ytterligare, fasansfulla detaljer om hur misshandeln gick till. Igår trädde kvinnan fram i en intervju i Sveriges Radio och berättade själv om det inträffade.

– Jag kunde inte låta bli att säga ifrån. Det var kanske dumt av mig, men jag kunde inte tåla att se dem plåga ett djur, berättade kvinnan om bakgrunden till misshandeln. När kvinnan låg på marken tvingade några av invandrarmännen isär hennes ben, medan andra sparkade henne med full kraft i underlivet, igen och igen.

– Jag trodde de skulle bryta mina ben, för de tog benen åt sidan och så sparkade de rakt fram, fortsatte hon.
Misshandeln ledde till att kvinnan drabbades av kraftiga blödningar från underlivet, hör sämre på ena örat och är rädd för att gå ut.

Tillvägagångssättet att några håller fast offret medan andra sparkar påminner om en uppmärksammad händelse i september 2008 då ett invandrargäng på 20-25 personer misshandlade två unga svenska tjejer grovt i en gångtunnel i Södertälje. När en av flickorna låg medvetslös på marken, höll några gängmedlemmar upp hennes huvud medan andra sparkade henne upprepade gånger i ansiktet.

En förbipasserande grupp av svenska hockeyspelare avbröt till sist misshandeln, som höll på att kosta flickorna livet.

Gunnar Gadderyd
Sverigedemokratera